Tuesday, June 7, 2011

LUKENABEB VERSI EVAND .

Assalamualaikum , semalam lebih kurang jam 3 pagi bila dah kenyang tak tau nak  buat apa saya terfikir nak buat LUKENABEB pada sorang makhluk Allah ini . Kesian dia kan ? tapi takpee sebab dia jenis tak reti nak marah . HAHA so nak dijadikan cerita saya selalu kejut dia bangun Solat subuh dan kadang dia kejut saya so semlam saja nak Usik dia , check it out :

07 June 2011 . jam 3.28 a.m ...

bell lena diulit mimpi , ouh indahnyaaa . mimpi apa tatau* -,- tiba tiba .... kring kringg ~ telefonn telefonn berbunyiiii .wonderpets* mata sepet , tengok nama : EVAND ZAHARI . haa bersepah kan nama dye dekat blog sy nih ? dye lah orang yg ada dengan sy selalu :) ta lupa tuh* ok dengan ta tengok jam nyaa , bell terus angkat .....

bell : hello !
EZ : buat apa ?
bell : gosok mata* tidur lahhh .
EZ : bangun , dah pukul 6 pagi .
bell : ouh ok , thanx tauuuu ! angkat kepala na bangun*
EZ : gelak* hahahaah ~ cuba tengok jam .
bell : baring balik , tengok jam . dahi berkerut* ehh pukul 3.30 . padahall jam pukul 3.28 a.m*
EZ : hahahahahahhahahhaha ~ gelak gila kaw kaw punya gelak* tengok depan katil , tepi katil , ada camera . pergi depan cermin cakap WAKENABEB 
bell : terus duduk* awakk nihh , ishhh ~
EZ : masih gelak* hahahahahahahahhha ~ nasib ta bangun pergi solat lagi kan ?
bell : kang ada yg solat subuh pukul 3.30 . awak nih jahat ouh .
EZ : gelak lagi* 
bell : tersenyum* kenapa belum tidur ?
EZ : dah tidur dah tadii .
bell : nih kenapa bangun ?
EZ : terjaga sebab lapar
bell : ouh .
EZ : dah lah , pergi tidur . sy pon na tidur balik .
bell : ok byee :)
EZ : byee , night .
bell : night :)






HAHAHAHA 


KESIAN KAN DIA . TAKPELAH LEN KALI TGK JAM OK ?


BYEBYE (:

2 comments:

Babylicious said...

bahahahaha ~ lepasnih sy jadi manusia yg lebih berhati hati -.-'

evand zee said...

bagus bell (: