Sunday, March 6, 2011

Seharian (:

hey guys (: . tak perlu kata apa apa , senyum .

Harini aku nak story sikit lah pasal seharian . harini ade kenduri kahwin sepupu aku kat sungkai . jauh perjalanan membuat kan aku rasa penat apa ke tak nya sebab malam semalam p main futsal dah tu balik tak tau pkui bapa . haa memang penatt lah kan . dah tu kene bgn awai lagi nak p kenduri . nak taknak terpaksa lah tidur dalam kereta yang dipandu oleh driver . HAHA gurau je kak . ape ape pun selamat pengantin baru pada sepupu aku sorang ni . Hadi dan Hidayah :





haa disebalik cerita ni mcm mcm yan sempat aku TEMBAK GAMBAR .

kelakar dengan gelagat sepupu muda aku ni . shamin shamin , mcm mcm hal lah . (:




yang ini pulak kira nak buah aku , haaa anak kak siti . sara name nye . aduhai budak ini . cubit pp aku sambil dia kata *abg abg ni comel lah* . haha sara sara . nak tgk siapa sara ? ni ha :














ni pulak KIMI . kira mcm sepupu sepapat juga lah kann . haa tetarik dengan rambut dia sebenarnya . mcm hafiz AF . haha kimi kimi . ni ha kimi :




ni pulak aku dengan kak yong . haaa anak kepada mak longg (: comel kan ? hahaha




dan ni kakak and sepupu aku . kesian kena bagi *ole ole* dekat orang yng datang . hahaha kesian kan . kak ana , kakak dan kak yong . chill (:



ni lah kesah nye . thanks . bye.

6 comments:

safura zahari said...

kahkahkah,shamim ngan stylenya,sara ngn geramnya,kimi ngn artis nya.hahaha kelakar2..edit sket picca tu,jgn jarak sgt.bg kemas sket.

evand zee said...

jgn jarak ape ?

Yus Farhan said...

shamin bila jadi kerabat ko?

evand zee said...

hahaha itu sepupu aku lah. gilaaaa. -.-'

Ija Akmal Husin said...

comey sara 2..cute rasa nak cubit je..

evand zee said...

mmg dan sgt comel . (: